In ziua de astazi auzim din ce in ce mai des de divorturi. Oameni care au fost casatoriti foarte multi ani ajung la un moment dat sa divorteze sau cuplurile despre care stiam sau le vedea absolut perfecte, se pare ca nu erau tocmai asa, ba chiar dimpotriva.

In ziua de astazi, se pare ca divortul este absolut „la moda” daca putem sa spunem asa pentru ca de cele mai multe ori ramane dezamagiti sau cu un gust amar dupa ce observam ca oamenii care pareau sa ramana imrpeuna pentur totdeuna s-au decis sa puna capat relatiei.

Sigur ca exista foarte multe cazuri in care unul dintre parteneri banuieste un anumit lucru chiar daca nu este adevarat. Se fac anumite idei preconcepute si incep sa judece partenerii in functie de mici detalii despre care se stie cate ceva.

Ce trebuie sa faci in acest caz?

In primul rand, este foarte important sa stii sa comunici cu partenerul tau. Cu siguranta aveti nevoie sa comunicati si sa aveti fiecare dintre voi cate un punct de vedere. Nu este posibil sa nu comunicati.

Dupa ce va cunoasteti desutl de bine trebuie sa invatati sa aveti incredere unul in celalalt pentru a scapa de aceste griji. Multe persoane nu au incredere in partener si din acest motiv incep sa aiba banuieli neintemeiate. Celalalt partener se supara pentru ca este banuit de infidelitate, iar lucrurile decurg tot asa.

Dupa cum se stie, compromisul este o atitudine temporara in situatii de criza a relatiei. In acest scop trebuie sa renunti la principiile pe care partenerul nu le intelege si constati ca nu le accepta.

Trebuie sa stii s afaci compromisuri si sa fii o persoana care stie sa lase sau sa cedeze de la ea. Daca vei fi tot timpul inflexibila nu vei reusi sa te intelegi bine cu partenerul. Asadar, trebuie sa faci compromisuri daca vrei sa ai o relatie fericita.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *