karma

Karma este un principiu de viata preluat din religiile asiatice. Termenul de karma poate fi interpretat in mai multe moduri. Am vizionat recent o emisiune despre karma si mi s-a parut foarte interesanta.

Ce este karma ?

Karma este o forma de incarcatura energetica pe care putem sa o avem. Poate fi consecinta actiunilor noastre trecute, prezente sau viitoare. Exista, insa si cazuri in care karma nu este o consecinta directa a actiunilor noastre. Karma poate fi mostenita de la stramosii nostri sau ne poate fi oferita pentru ca asa trebuie.

INTALNIRI KARMICE

Ni se intampla uneori sa avem senzatia ca am cunoaste o anumite persoane fara a fi facut cunostiinta inainte. Sau ni se intampla sa avem foarte multe lucruri de invatat de la anumite persoane, fara sa stim din ce motiv se intampla acest lucru. Sau se intampla sa ramanem prinsi in anumite situatii si sa simtim ca lucrurile din respectivele situatii inca nu s-au incheiat. In astfel de cazuri avem de-a face cu niste intalniri karmice.

UNEORI KARAMA ARE ROL EDUCATIV

Karma poate fi o situatie neplacuta care sa se repete la infinit pana in momentul in care ne invatam propriile lectii. O karma negativa ne poate pune rabdarea la incercare tocmai pentru a ne intari. Karma are un puternic rol educativ. Pana in momentul in care ne invatam propriile lectii, putem trece prin astfel de bucle repetitive.

CUM NE PUTEM VINDECA DE O KARMA NEGATIVA

O karma negativa poate fi vindecata doar prin puterea iertarii. Atunci cand iertam cu adevarat o persoana care ne-a facut sa suferim, doar atunci suntem eliberati de karma negativa pe care o avem.

Karma este o lege a Universului la fel de valabila ca si legile fizicii. Anumite idei din aceasta teorie sunt intalnite si in crestinism. Toate religiile lumii vorbesc despre fenomenul karmei, numai ca vorbesc in mod diferit. Este important sa intelegem aceste principii si sa ne eliberam de toate incarcaturile negative pe care le putem avea.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *