Iubirea este sentimentul deplinitatii si ale completarii. In momentul in care ne implicam intr-o relatie ne gandim la toate lucrurile si ne dorim ca toate saa decurga cat mai bine. Este normal sa fie asa la inceput si toate lucrurile sa fie perfecte.

Mai apoi, incep sa apara diferite probleme care cauzeaza discutii si certuri. Si daca stam sa ne gandim putin trebuie sa fim constienti de faptul ca in orice relatie, indiferent de natura ei, exista tot felul de discutii in contradictoriu care pot afecta relatia.

Ce faceti in momentul in care trebuie sa va despartiti de cineva? De cele mai multe ori, oamenii sunt tentati sa dramatizeze si considera ca sfarsitul unei relatii poate fi de foarte multe ori sfarsitul toturor relatiilor. Ei bine, acest lucru este generat de catre dependenta. Exista foarte multi oameni care sunt dependenti de partenerul de cuplu.

Ca atare dependenta este incapacitatea cuiva de a trai separat, de a functiona adecvat fara siguranta ca cineva are o grija activa de el. Dependenta este patologica atunci cand este dusa la extrem, este o manifestare a unei maladii sau disfunctii mentale.

Fiecare dintre noi avem nevoi si sentimente de dependenta, toti avem dorinta de a fi hraniti, ingrijiti si sa fim aparati de cineva mai puternic decat noi, cineva caruia sa-i pese de noi.

Fiecare dintre noi avem dorinta de a fi luati in grija de cineva, dorinta ca cineva sa se comporte ca o mama sau ca un tata cu noi, insa celor mai multi dintre noi aceste dorinte sau sentimente nu ne conduc viata.

De asemenea, studiile au demonstrat faptul ca persoanele care sufera de dependeta sunt persoane care sufera de anumite tulburari de personalitate.

Oricum ar fi este foarte important sa fiti persoane independente indiferent de faptul ca sunteti intr-o relatie sau nu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *