Mai este foarte putina vreme pana cand va veni Craciunul. Aceasta sarbatoare este una dintre cele mai frumoase din an deoarece este un bun prilej de a aduna pe toata lumea la masa si de a ne bucura de ceea ce este mai frumos.

Cel mai important dintre toate este sa sarbatorim in familie, alaturi de persoane drag si sa tinem cont de toate traditiile. Este foarte important sa tinem cont de toate traditiile deoarece acestea trebuie sa fie transmise mai departe pentru ca sarbatoarea Craciunul sa nu se piarda.

Iata cateva lucruri pe care trebuie sa le faci de sarbatori:

Nu trebuie sa simtiti atmosfera de sarbatoare numai in ajunul Craciunului. Incepeti distractia chiar de la inceputul lunii si faceti o traditie pentru fiecare week-end. In prima saptamana faceti impreuna lista de cadouri, in cea de-a doua saptamana mergeti sa cautati bradutul de Craciun, in cea de-a treia saptamana incepeti numaratoarea inversa pana la seara de Ajun si incepeti sa decorati casa, iar in ultimul week-end inainte de Craciun impodobiti bradul si scrieti felicitari familiei. Astfel, copiii vor simti atmosfera de sarbatoare mai mult timp si se vor bucura de doua ori mai mult pentru ca pot lua parte la pregatiri.

In fiecare an, cititi-le copiilor o poveste de Craciun care sa le dezvaluie atmosfera magica Sarbatorilor. Fie ca alegi povestea bibilca a Nasterii lui Isus si darurile magilor, fie ca sunteti adeptii aventurilor moderne, cei mici vor fi bucurosi sa le auda inainte sa mearga la culcare.

Craciunul este cel mai bun moment pentru a-i invata pe cei mici sa fie mai buni si mai toleranti, sa daruiasca din suflet si sa-si arate dragostea. Strangeti jucariile de care picii s-au plictisit deja si mergeti impreuna la un camin de copii sau la un centru de plasament unde sa faceti daruri celor care sunt singuri pe lume. Va fi cea mai buna lectie pentru copii despre ceea ce inseamna Craciunul.

Astfel, toata lumea isi va aminti cu drag se Craciunul „acasa”.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *