Foarte multi oameni se plang de faptul ca nu mai reusesc sa mai mentina vie flacara iubirii dintre ei si partenerii de viata. Sigur ca se spune ca dragostea dureaza in jur de doi ani insa tindem sa credem ca nu este asa.

Se intampla de foarte multe ori sa va dati seama ca lucrurile nu sunt chiar asa de simple si ca in timp relatiile se mai deterioreaza. In cazul in care nu stiti ce ar trebui sa faceti pentru ca relatia dvs. sa functioneze, iata cateva sfaturi care va vor fi de folos:

In primul rand, daca iti doresti ca totul sa functioneze trebuie sa nu uiti sa faci complimente. Se intampla de foarte multe ori ca oamenii sa uite sa mai faca complimente sau sa isi vorbeasca frumos. Nu cred ca exista vreo persoana careia sa nu ii placa sa fie complimentata insa cuvintele frumoase au un impact mult mai mare in momentul in care vin din partea partenerului, mai ales daca acestea sunt sincere.

Asadar, nu trebuie sa ezitati sa va complimentati partenerul deoarece ceste interactiuni pozitive pot sa aiba un impact extrem de bun asupra relatiei dvs. si pot mentine scanteia iubirii pentru o perioada mai lunga de timp.

Un lucru de asemenea important este sa faci astfel incat sa spui multumesc de cate ori ai ocazia. Probabill ca ati observat ca de foarte multe ori uitati sa ii mai spuneti partenerului ca ii multumiti dupa ce a facut un anumit lucru. Probabil ca vi se pare normal ca partenerul sa faca diferite lucruri insa in mod cert nu este asa cum crezi tu. Chiar daca ai impresia ca partenerul tau este obligat sa faca diferite lucruri, trebuie sa stii ca nu este deloc asa. Daca el face ceva pentru tine inseamna ca trebuie sa ii multumesti pentru gestul pe care l-a facut.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *