Transfer
Transfer

Bagajele ti-au fost verificate, boarding pass-ul il ai in buzunar… acum tot ce ai de facut este sa astepti pentru cateva ore pana cand te vei urca in avion. Ce ai putea face intr-un aeroport pentru face timpul sa treaca mai rapid. Ei bine poti face destule intr-un aeroport in acest scop.

Sa faci exercitii

Multe din hotelurile de langa aeroporturi ofera centre de fitness care iti ofera posibilitatea de a sta o zi intreag sau cat timp ai nevoie. In caz ca nu ai haine pentru exercitii poti vizita magazinele din aeroport pentru echipament si un suvenir in acelasi timp. Totul e sa nu te apuci sa fugi, securitatea va fi cu ochii pe tine

Rasfata-te

Poti recurge la un spa sau la un salon de masaj in cazul in care stii ca te asteapta un zbor lung. Daca iti este frica de zbor, un masaj sau un tratament mani-pedi te va ajuta sa treci mai usor peste aceste sentimente.

Pierde timpul

Poti alege sa stai sa iti pierzi timpul la o cafea in cafenelele din aeroport, sa citesti relaxat ziarul local. Poti de asemenea sa iti verifici mail-ul de pe laptop-ul personal si chiar sa iti cumperi ceva de mancare in caz ca te loveste foamea.

Priveste oamenii

Un lucru e sigur, un aeroport nu va duce niciodata lipsa de oameni. Daca esti genul de persoana careia ii place sa observe tot ce se misca in jurul sau, poti sa impersonezi rolul unui detectiv. Sa incerci sa identifici ce fel de persoana este fiecare om care iti trece prin fata, ce iti spun gesturile, mimica si felul in care este imbracat despre aceas persoana.

Viziteaza orasul

In cazul in care ai o perioada destul de lunga intre zboruri, poti alege sa vezi orasul. Vei ajunge sa fii un adevarat turist si vei afla cu siguranta ceva nou.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *