Stailer

Nu este chiar atât de simplu atunci când ne dorim sa avem parte de un profesionist în ceea ce privește serviciile de hair and beauty. Și asta pentru că în ultimii ani, industria a evoluat destul de mult, însă nu toți sunt profesioniști în această meserie. La fiecare colț, găsim câte un salon de beauty, însă ce-i drept, multe lasă de dorit.

Saloanele sunt acele locuri unde frumusețea trebuie să se întâlnească cu măiestria, experiența, calitatea și bunul gust. Dacă plătim pentru un serviciu, avem pretenția ca serviciile primite să ajungă la nivelul așteptărilor noastre.

De aceea, dacă am avut experiențe mai puțin plăcute atunci când am fost la un salon de beauty, este timpul să alegem unul potrivit nevoilor noastre cu ajutorul platformei Stailer.

În primul rând, pe Stailer vei găsi doar acele saloane de calitate, cu servicii top și prețuri corecte și accesibile pentru toată lumea. Fiind o platformă, Stailer te programează online la cel mai apropiat salon de lângă tine, în mai puțin de 3 minute, fără a mai da vreun telefon.

Serviciile sunt dintr-o gamă variată, unde putem găsi inclusiv saloanele de pensat pentru barbati din Timisoara, pentru că platforma se adresează atât femeilor, cât și bărbaților.

Unde activează Stailer

Platforma a apărut în toamna anului trecut, având lansarea prima dată în Cluj-Napoca. Valul de cereri a fost destul de mare astfel că, platforma s-a extins destul de rapid și în alte 4 orașe mari din România precum Timișoara, Iași, Oradea și București. Datorită beneficiilor pe care le oferă, este așteptată cu nerăbdare și în celelalte colțuri ale țării.

Ce servicii oferă în plus

Cu Stailer economisești timp prețios și asta pentru că nu mai ești nevoit să suni ore întregi în stânga și în dreapta pentru a găsi un loc liber pe scaun, te programezi online, la orice oră vrei din zi sau din noapte, în mai puțin de 3 minute. Timpul prețios este economist pentru a te putea relaxa sau a petrece mai mult timp cu familia.

În plus, dacă alegi spre exemplu Breathless Concept salon in Timisoara, pe platformă ai toate detaliile necesare precum fotografii în detaliu atât cu locația, cât și cu lucrările făcute, durata și prețul pentru fiecare serviciu în parte, cât și recenziile persoanelor care au fost deja la acest salon programându-se cu Stailer.

Poți alege dacă vrei sau nu un cont pe Stailer, deși unul făcut prezintă mai multe beneficii. Ai parte de o agendă virtuală în care poți nota detaliile programării, plus vei primi și remindere pentru a nu uita sa te prezinți la salon. Platforma este 100% gratuită, deci nu te condiționează cu nimic și poți să te programezi la orice salon, de câte ori vrei.

Cu Stailer poți să îți alegi salonul potrivit pentru tine și nevoile tale în câțiva pași simpli și cu o mulțime de beneficii. Fă și tu o programare cu Stailer și bucură-te de serviciile de calitate oferite.

Pentru mai multe detalii accesează stailer.ro.

Date de contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *