Blogroll

Categorii

Arhive

Majoritatea dintre noi aruncam dimineata o privire pe horoscopul din ziar sau il ascultam la emisiunea de dimineata inainte de a pleca la serviciu. Unii au insa obiceiul de a se ghida dupa horoscop zi de zi, in fiecare aspect al vietii.

Cu totii stim cel putin o persoana care acorda foarte multa importanta zodiacului, horoscopului, alinierii astrelor. Aceasta persoana nu face un pas fara sa stie ce ar putea sa ii rezerve astrele pentru ziua respectiva. Daca esti sau nu o astfel de persoana iti poti da seama citind cateva semne de obsesie legata de horoscop enumerate in continuare.

1. Iti incepi ziua citind ziarul si mergi direct la rubrica horoscop inainte de a citi altceva. Esti interesat sa vezi daca ai ceva special rezervat in ziua respectiva, precum o sansa de castig, o promovare sau un beneficiu in viata sentimentala, prin urmare rasfoiesti rapid direct la horoscop.

2. Stii absolut totul legat de zodiac. Stii zodiile in ordinea calendaristica, datele si lunile acestora, dar si planetele care le guverneaza si cum le influenteaza miscarile acestora.

3. Atunci cand cunosti o persoana noua, o intrebi ziua de nastere. Faci acest lucru pentru a-ti da seama in ce zodie este si daca sunteti compatibili.

4. Chiar si inainte de a incepe o relatie verifici compatibilitatea zodiacala. Cu atat mai mult te simti foarte afectat daca relatia pe care o ai cu o persoana in zodie compatibila cu a ta esueaza.

5. Judeci pe toata lumea dupa semnul zodiacal. Stii natura si obiceiurile comportamentale pentru fiecare zodie in parte, cu trasaturi definitorii.

6. Ai cani si obiecte personalizate si te-ai gandit chiar sa iti faci si un tatuaj cu semnul tau zodiacal. Te superi atunci cand cineva iti spune ca horoscopul este ceva irelevant, inventat de oameni.

Acestea ar fi cateva mici dar importante semne ca acorzi o atentie prea mare horoscopului. E in regula sa ai un hobby, sa te pasioneze astrele si zodiacul, insa trebuie sa ai grija: pana la obsesie e doar un pas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Jocul Fifa 16 promite sa fie cel mai bun din intreaga serie

mie sept. 30 , 2015
Seria de jocuri FIFA oferite de EA Sports a cunoscut pe parcursul intregii sale istorii imbunatatiri constante. Gameplay-ul a cunoscut tot timpul modificari la sistemul […]
fifa 16