In urma cu foarte multa vreme femeile erau foarte desconsiderate si nu au avut niciodata drepturi egale cu barbatii. Ele erau acelea care trebuia  sa stea acasa, sa aiba grija de copii, sa gateasca si sa faca curatenie in timp ce barbatul era singurul care care trebuie sa aduca banii in casa.

Sigur ca astazi lucrurile s-au schimbat foarte mult si nu mai exista deloc principiile care existau. Mai exact, in ziua de astazi, femeile au aceleasi drepturi ca si barbatii, nu mai sunt discriminate, pot avea orice meserie isi doresc ele si bineinteles ca pot sa munceasca absolut tot ceea ce isi doresc.

Asa cum este societatea invatata, multi barbati inca mai merg pe premiza ca femeile sunt cele care trebuie sa faca treburile casnice. Sigur ca nu este deloc placut avand in vedere ca fiecare dintre noi are un program incarcat si nu este prea placut sa faci de una singura totul in casa mai ales dupa o zi grea de munca.

Avand in vedere ca exista reguli si principii egale trebuie sa existe si anumite drepturi. Barbatii trebuie sa contribuie si ei la treburile casnice pentru ca tine de fiecare persoana in parte sa isi ingrijeasca familia.

Ce ramane de facut cand barbatul nu vrea sa contribuie insa ne dorim acest lucru?

In primul rand trebuie sa comunicam insa sa nu il cicalim niciodata. Cele mai multe femei cred ca daca cicalesc un barbat la cap vor reusi sa obtin ceea ce si-au propus. Nimic mai fals. Cicalind nu vom obtine decat un rezultat contrar.

De asemenea, trebuie sa ai grija sa nu faci tot timpul lucrurile singura. Este posibil ca uneori s aisnisti sa faci tu anumite lucruri pentru ca stii ca el are treaba insa nu trebuie sa faci acest lucru. Astfel nu vei face decat sa il obisnuiesti foarte prost.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *