Read
Read

In ziua de astazi foarte putin dintre noi mai ajung sa citeasca o carte din simpla placere. De cele mai multe ori ajungem sa citim o carte la indemnul profesorilor sau daca avem nevoie de informatii pentru un anumit proiect. E bine si asa, atat timp cat citesti vei ajunge sa ai informatii noi care nu stii niciodata cand se vor dovedi a fi de folos.

Ajungem totusi sa citim articole si stiri pe internet din care nu extragem nimic folositor. Cand te decizi sa citesti ceva, doresti sa iti alimentezi o sete o foame de cunoastere. Nu sa o faci pentru ca iti spune cineva.

Asa vei ajunge sa citesti din placere. Indiferent de tema cartii pe care o vei alege, fie ca e vorba de o carte SF, o carte de afacerei sau despre viata, lectura se va dovedi de folos in viitor. Sau chiar pe moment, aceasta iti va dezvolta imaginatia si vei avea mai mereu un subiect de discutie interesant. Nu vei mai avea timp sa te plictisesti sau sa pierzi pur si simplu timpul prin a face nimic.

Iti vei consuma timpul intr-un mod constructiv. Vei investi timp in tine si in cunostintele tale. Vei ajunge sa realizezi ca lectura te va ajuta in mod involuntar in ziua de zi cu zi. Vei fi mai inventiv, mai comunicativ si iti va fi mult mai usor sa te descurci in situatii in care va trebui sa te exprimi in mod public.

Sun numeroase avantaje cand vine vorba de lectura. Ai multe de invatat. Vei fi informat cu privire la numeroase domenii.

Lectura e un proces care te va ajuta in dezvoltarea persoanala si chiar daca iti va ocupa timpul in care nu facea nimic de obicei vei ajunge la concluzia ca totul s-a meritat si vei continua sa faci.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *