Blogroll

Categorii

Arhive

Recunoastem sa nu recunoastem triam intr-o lume a lacomiei, o lume in care fiecare dintre noi se gandeste la bani si la faptul ca foarte multe lucruri nu avem. Este criza financiara iar oameni fac foarte multe sacrificii ca sa aiba cat mai multe bunuri si alearga foarte mult doar ca sa reuseasca sa aiba cele necesare.

Dragostea este sentimentul pur despre care stim cu totii ca este unic si poate ca unul dintre cele mai importante sentimente din viata noastra. Foarte multi dintre noi am spune ca nimic nu se poate compara cu faptul ca iubirea este un sentiment unic si ca ne poate completa fizic si psihic.

De asemenea, multi oameni cred ca banii sunt mai importanti decat oricare alt aspect deoarece cu ajutorul lor putem sa procuram anumite lucruri si practic am putea sa avem orice ne-am dori. Sigur ca nimic nu este mai fals deoarece nu putem sa cumparam iubirea sau fericirea cu bani.

Dat fiind ca suntem atat de ocupati si de aglomerati, oameni au inceput sa se agite foarte mult din cauza banilor. Ei nu se mai gandesc ca mai presus de orice este ibuirea si au impresia ca banii sunt mai importanti.
In ultimul timp, oamenii au inceput sa puna un accent foarte mare pe bani. Din aceste motive exista si o multime de cupluri care aleg calea despartirii. Sigur ca nu este deloc placut acest lucru insa fara nici o indoiala banii nu usnt mai importanti decat sentimentele.
Cum trebuie sa facem daca dorim sa nu avem discutii cu partenerul din cauza banilor?

In primul rand, este foarte important sa nu asundem banii unii de ceilalti. Multi parteneri au tendinta de a ascunde banii de celalalt partener tocmai pentru ca asa considera ei ca este mai bine. Ei bine, acest lucru va duce imediat la o cearta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Vacanta de sarbatori

vin oct. 31 , 2014
Se simte deja ca a venit frigul, ca sa nu mai vorbim de faptul ca deja au cazut primii fulgi de nea. cu siguranta vine […]