History Supreme
History Supreme

3. Azzam

Azzam este in momentul de fata cel mai mare iacht din lume. Acesta are o lungime de 196 de metri. Compania care a realizat iachtul este Lurssen Yachts in colaborare cu inginerul Mubarak Saad Al Ahbabi care a supervizat constructia acestuia. Exteriorul iachtului a fost desenat de Nauta Yachts si interiorul a fost creat de Christophe Leoni. Au fost necesari 3 ani de constructie pentru finalizarea acestuia. Momentan nu se cunoaste proprietarul acestui iacht, acesta decidand  sa ramana anonim. Costul insa pentru acesta este de 609 milioane de dolari. De asemenea este este unul din cele mai rapide iachturi fiind mai rapid cu 30% fata de un mega iacht obisnuiti. Piesa centrala a acestui iacht este o sala lata de 20 de metri si lunga de 30 fara nici un stalp de sustinere.

2. Eclipse

Eclipse este al doilea iacht din lume ca dimensiune. Acesta este detinut de Roman Abramovich. Iachtul a fost realizat de Blohm + Voss, o companie specializata in constructia de iachturi din Hamburg, Germania. Iachtul are un total de 24 de apartamente de lux pentru invitati, doua piscine, o discoteca, o sala de cinema, un salon si un restaurant. Iachtul a fost desenat de Terrence disdale Designs. Arhitectura navala a fost realizata de Francis Designs. Avand o lungime de 177 de metri si un pret de 1.5 miliarde de dolari acesta a fost realizat cu un design in stil militar.

1. History Supreme

History Supreme este cel mai scump iacht din lume. Acesta are o valoare de 4.8 miliarde de dolari si a fost realizat de designerul celebru Stuart Hughes. Au fost necesari 3 ani pentru constructia acestuia. Iachtul aer doar 30 de metri lungime dar este foarte scump deoarece acesta este acoperit cu un strat de o combinatie de aur si platina. Majoritatea elementelor iachtului sunt acoperite cu un astfel de strat. Pana si ancora este acoperita cu aceasta combinatie de metale pretioase.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *