Oameni razand online
Oameni razand online

Internetul este plin de lucruri dubioase, asta este clar. De aceea, am cautat cateva dintre lucrurile care au fost cautate destul de des pe Google, desi … pai, judecati voi singuri.

1. „Este legal sa mananci oameni?” Asta este destul de infricosatoare. Sa speram ca nu erau interesati in actul de canibalism la propriu, ci mai mult curiosi daca exista legi speciale anume pentru aceasta activitate. Sa speram.

2. „Rechini mancand oameni”. Pe lista au mai aparut cateva lucruri legate de mancat. Poate aceasta cautare este inocenta si voiau doar sa afle cate ceva despre atacurile rechinilor. Sau poate cautau imagini si videoclipuri a la „Falci”. Cine stie.

3. „Miranda Kerr goala intr-un copac”. Foarte multi oameni cauta fotografii sau filmulete in care vedetele apar goale. Intr-adevar, in 2009 aceasta a aparut goala pe coperta revistei „Rolling Stone”, legata de un copac. Dupa cum sunt majoritatea fotografiilor de genul, aceasta nu arata atat de mult pe cat doreau oamenii sa vada, probabil.

4. „Ce pozitie sexuala este delfinul”. Intr-adevar, delfinii sunt unele dintre putinele specii care fac sex de placere, nu doar pentru a face pui, deci, poate este mai mult de o pozitie?

5. „Poti sa mananci larve?” Inapoi la tema noastra cu mancatul. Nu stiu sigur de ce ar vrea cineva sa manance larve . Poate fac foamea pe o insula pustie, avand la dispozitie doar un smart phone si 3G pentru a supravietui.

6. „Oameni imperechindu-se cu animale”. Nici nu … of. De ce?!?!

7. „Lucruri necesare pentru a deveni presedintele HSUS”. Una dintre cautarile mele preferate, din intreaga lista. Imi vine sa ii scriu lui Wayne Pacelle, presedintele de acum al HSUS si sa-i zic „Ai grija! Mai multi oameni vor sa-ti ia pozitia si tu nici nu ai habar!” Dar, tinand cont de succesul organizatiei de cand Pacelle a devenit lider, nu cred ca va trebui sa-si faca update la CV curand.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *