Manequeen

Daca te afli intr-o situatie mai dificila si jobul nu iti mai ofera satisfacerea de care ai nevoie, atunci nu este jobul potrivit pentru tine.

Un job potrivit unei femei este acel job care nu permite accesul situatiilor dificile in viata ta, ci permite doar bucurii si lucruri frumoase.

La urma urmei, acesta este scopul unui job: sa te implineasca pe plan financiar, dar si personal.

De ce? Pentru ca-ti petreci mai bine de jumatate de zi la un job si jumatate din viata muncind, asa ca acel job trebuie sa merite tot timpul pierdut.

Cum stii care este jobul ideal?

„In cazul in care cauti un studio de videochat in Bucuresti, studio Manequeen este cea mai buna solutie„, acestea au fost primele cuvinte pe care mi le-a spus o prietena draga mie.

Insa eu nu cautam un job in videochat, cautam un job pur si simplu. Asa ca am tratat cu indiferenta lucrul pe care ea mi l-a zis, pana in momentul in care m-am lovit de un job nepotrivit si m-am invatat minte.

Eram nou venita in Bucuresti si m-am incapatanat sa ma angajez intr-un loc nu tocmai potrivit pentru mine, iar asta m-a dus la videochat.

Mi-am spus ca nu mai vreau joburi prost platite si la care sunt discriminata, asa ca mi-am ascultat prietena si m-am dus la Manequeen, unde am semnat contractul chiar din prima zi.

De ce? Pentru ca am stiut din prima ca ma aflu unde trebuie. Un loc numai al femeilor, cu castiguri lunare peste 1.000$ si lux in permanenta … cum sa nu fie potrivit? Este perfect!

Manequeen

Uite asa mi-am dat seama de cum arata un job ideal, cand am renuntat la orele incarcate de munca de la vechiul job, la stresul de acolo, la galagie, la colegi rautaciosi, la sefi sacaitori si la salarii mici pentru a profita exact de OPUSUL acestora la Manequeen.

Care au fost beneficiile de care m-am indragostit la Manequeen

In primul rand, lucrul care m-a atras la Manequeen a fost faptul ca aici puteam sa am un venit de zeci de ori mai mare decat cel pe care il aveam inainte.

Plus de asta, la Manequeen nu trebuia sa muncesc zile in sir, fara oprire si fara odihna pentru a obtine 900 de lei lunar, si 8 ore timp de 5 zile pe saptamana au fost de ajuns pentru a obtine in prima luna 1.680$!

In al doilea rand, bonusurile avantajoase au fost cele care ma mentineau fericita zilnic si ma motivau sa vin in fiecare zi la Manequeen sa muncesc cu drag.

In acest sens, Manequeen mi-a oferit bonusuri care au constat in pantofi Musette, genti Musette sau chiar rochii Poema. Totodata, acesta mi-a oferit si o bijuterie Swarovski si sedinte foto splendide!

Manequeen

Trebuia doar sa fiu indeajuns de implicata sa depasesc castigurile cu anumite procente, pentru a fi premiata cu aceste bonusuri de zile mari.

Am ajuns la un venit lunar de 2.700$ in doar 4 luni la Manequeen

Este evident ca Manequeen m-a atras cu castiguri foarte mari si avantaje unice, dar faptul care ma face sa raman aici este evolutia.

Evoluez in fiecare zi aici, ma dezvolt profesional, dar si personal si de asemenea profit de un venit de 2.700$ pentru ca beneficiez de un comision in ascensiune.

Manequeen

Manequeen este, fara indoiala, angajatorul meu ideal, dar si al tuturor femeilor care isi doresc o alta situatie financiara.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *