Cuplurile din ziua de astazi se hotarasc foarte repede sa se mute sau mai bine zis sa convietuiasca impreuna.

Mutatul impreuna cu persoana iubita este un lucru destul de banal care se poate realiza destul de repede, daca va doriti acest lucru.

Este foarte important insa ca acest pas sa fie facut la momentul potrivit. De exemplu, exosta destul de multi tineri care aleg sa se mut eimpreuna dupa cateva zile, fara sa isi cunoasca partenerul. Ei bine, acest lucru este foarte gresit avand in vedere ca inainte de acest pas important trebuie sa va cunoasteti partenerul pentru a nu va razgandi foarte repede.

Sigur ca poate fi destul de stresant acest pas daca nu este facut la momentul potrivit. Este foarte important sa aveti grija si sa fiti siguri ca doriti sa faceti acest pas important pentru voi. Iata ce trebuie sa faci inaitne sa te muti cu partenerul:

Auzim de multe ori afirmatia „in sfarsit ne-am mutat impreuna”. Este intr-adevar sfarsitul unei perioade in care cei doi au locuit separat, iar daca au stat impreuna, aceasta a fost valabil pentru perioade scurte de timp (weekend, cateva zile de concediu).

Tendinta actuala este ca un cuplu sa se mute impreuna cat mai repede posibil. Unii fac acest pas si dupa cateva zile. Ceea ce urmeaza este un efort de adaptare foarte solicitant. Multi nu-i fac fata si se razgandesc, iar alteori ajung la conflicte atat de dificil de gestionat, incat se rupe relatia. Fiecare ascunde anumite lucruri, de la probleme de familie, financiare sau legale pana la chestiuni legate de starea de sanatate. Nu o data, unii au aflat ca celalalt are o boala psihica cronica abia dupa casatorie, eventual ca medicatia utilizata este incompatibila cu procrearea.

In orice caz, este de dorit ca cei doi sa se cunosca suficient, dar si sa-si construiasca o agenda comuna, ceea ce presupune in general o perioada de 6-12 luni.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *