In ziua de astazi, cea mai accesata pagina la nivel global, pe internet este pagina de facebook. Indiferent de rasa, sex sau varsta toata lumea are o pagina de faceebok. Prin intermediul acestei pagini reusim sa ne postam fotografii, sa ne expunem viata practic dar si sa o urmarim pe a altora deoarece si ceilalti oameni fac la fel.

Sigur ca poate nu este chiar atat de indicat sa folositi date chiar foarte personale pe facebook, insa depinde de fiecare persoana si de ceea ce isi doreste ea. Pe langa aceste lucrur, exista si anumite beneficii de care putem avea parte in cazul in care folosit o retea de socializare. Iata care sunt acestea:

Studiile indica faptul ca aproximativ 60 la suta dintre persoanele singure se vor imprieteni cu o persoana noua pe Facebook dupa ce au cunoscut-o in viata reala. Daca le place intr-adevar persoana respectiva, 25% isi vor contacta viitorul iubit sau viitoarea iubita prin intermediul Facebook. Aproximativ 40% dintre adultii activi pe Facebook isi actualizeaza starea relatiei pe Facebook si doar 24% dintre acestia spun mai intai prietenilor de noua relatie. Odata relatia incheiata, jumatate dintre utilizatori isi actualizeaza din nou statusul, iar ciclul este reluat.

De asemenea, se pare ca prin intermediul acestei retele de socializare vom reusi sa ne imbunatatim parerea despre studii. Cercetatorii din cadrul Universitatii Crestine Abilene au descoperit faptul ca studentii care erau activi pe Facebook erau mai putin dispusi sa renunte la studii decat cei care nu foloseau deloc reteaua de socializare. De asemenea, studentii activi pe Facebook erau mai entuziasmati cu privire la viata de student.

Asadar, este indicat sa folosim facebook-ul insa cu moderatie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *