fotografie familie
fotografie familie

Evolutia tehnologiei a condus catre un dmeers mai avansat si in ceea ce priveste fotografiile pentru intreaga viata, incat acestea au ajuns sa fie de cele mai multe ori in format digital, cu toate ca unii dintre noi prefera fotografiile clasice, pe care le putem pune in rama.

Cand vine vorba de o fotografie perfecta, atunci fotograful este cel care trebuia sa tina cont de anumite lucruri atunci cand participa la sedintele foto in familie. Astfel, fotograful este cel care trebuie sa aproprie membrii familiei intr-un cadru cat mai intim si mai personal, avand grija in aceeasi masura sa nu invadeze spatiul personal al fiecarui membru.

Chiar daca ar trebui sa fotografieze familia Adam’s, fotograful trebuie sa scoata in evidenta cele mai inedite compozitii fotografice intr-o fractiune de secunda, iar daca bunica este vedeta fotografiei, atunci trebuie sa ne asiguram ca este in centrul decorului asezata pe un scaun si ceilalti membri pe langa ea.

Tot fotograful este cel care trebuie sa dea sfaturi in ceea ce priveste tinuta, incat sa se potriveasca cu decorul, cu evenimentul si cu starea de spirit. Cat mai multe culori intr-o fotografie obosesc ochii si ne fac sa ne dorim ca vedem cat mai multe fotografii de acest gen.

Pentru a se asigura ca toata lumea a iesit cu zametul pe buze in fotografii, fotograful este cel care trebuie sa aiba putin simtul umorului si sa ii faca pe membrii familiei sa zambeasca de cele mai multe ori, pentru ca un zambet real nu se compara cu unul prelucrat in Photoshop. Dupa cateva sedinte de grup, un fotograf va avea intotdeauna experianta de a scana rapid persoanele care au iesit cu ochii inchisi in fotografii pentru a repeta miscarea. Fotograful trebuie sa fie amuzant pentru a obtine zambete sincere si autentice in acelasi timp.

De admin

Un comentariu la „Ce trebuie sa faca un fotograf la o sedinta foto”
  1. cu siguranta fotograful trebuie sa te ghideze si sa iti ofere acele sfaturi atunci cand executa o sefinta foto. este normal ca experienta lui sa isi spuna cuvantul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *