Stailer

De mai mulți ani, noile tehnologii ne-au permis să avem o calitate mai bună a vieții, mult mai liniștită și mai comodă. Acum, aplicarea acestor tehnologii în domeniul saloanelor de înfrumusețare a revoluționat sectorul, oferind multiple avantaje. Cei interesați să meargă la orice centru de beauty ar trebui să cunoască toate opțiunile de rezervare disponibile. 

În prezent nu mai este necesar să pierdeți timpul apelând la salon, să așteptați să fiți prezent, să solicitați o rezervare, să conveniți asupra unei date și a unui moment și, în cele din urmă, să scrieți programarea în agendă, pentru a nu o uita. Există opțiuni mult mai confortabile și mai practice. Mersul la coafor, frizer sau la orice salon de înfrumusețare este mult mai ușor și mai sigur dacă se face prin programare la salon prin aplicatie. Pentru a afla despre principalele beneficii ale acestor instrumente, citiți în continuarea acestui articol.

Economisiți timp prețios

Modelul tradițional de programare obligă clienții să se adapteze la orele de deschidere ale centrelor de înfrumusețare. În plus, ei trebuie să aștepte ca personalul centrului să răspundă la telefon. Deoarece, în multe cazuri, cei de la recepție nu au timp să răspundă la telefon în orice moment, ceea ce înseamnă că este nevoie de mai multe apeluri. Asta rezultă o pierdere de timp deseori. 

Cu platformele de programare online la salon, precum Stailer, acest lucru nu se întâmplă. Utilizatorii se pot programa la orice coafor doresc, în orice moment și de oriunde. Chiar și noaptea puteți face programarea dorită pentru următoarea zi. În câteva secunde de la efectuarea programării veți primi confirmarea.

Servicii calitative, conform așteptărilor

Saloanele de beauty care s-au înscris pe platforma Stailer își pot gestiona mai bine programările. Asta pentru că stiliștii nu mai sunt nevoiți să întrerupă un serviciu pentru a răspunde la telefon și pentru a programa un alt client. 

Totul se realizează virtual, mult mai facil atât pentru clienți cât și pentru stiliști. Poți face oricând o programare online la salon și scapi de griji și de timp pierdut.

Profitați de ofertele exclusiveUtilizarea unei platforme de programare online la salon este foarte simplă. Clienții care doresc să facă o programare trebuie doar să acceseze motorul de căutare, să introducă serviciul dorit și zona geografică. Rezultatele căutării vor apărea apoi, incluzând toate locațiile și disponibilitățile, împreună cu promoțiile active.

În prezent, un număr mare de profesioniști folosesc platforme pentru gestionarea programărilor. Pentru a ieși în evidență de restul centrelor din zona dumneavoastră, acestea pot activa promoții pe anumite servicii sau în timpul celor mai puțin solicitate ore, astfel, utilizatorii pot profita de oferte atractive.

Descoperiți noi centre de înfrumusețare și saloane de coafură

Pe platformele pe care se pot face programări la salon, clienții pot găsi multe saloane de coafură și frizerii. Când faceți o căutare, veți găsi o mare varietate de unități din care puteți alege în funcție de nevoile dumneavoastră. 

Împreună cu informațiile centrului, utilizatorii vor vedea informații relevante despre locație, cum ar fi orele de deschidere sau timpul estimat necesar pentru a efectua serviciul dorit. De asemenea, vor putea afla mai multe despre profesionalismul și calitatea serviciilor din respectivul salon, consultând opiniile altor clienți. Accesați Stailer pentru mai multe informații.

Contact 

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *