stailer suceava

Cauti un salon de infrumusetare. Pare o locatie noua, nu stii sigur daca sa ai incredere in serviciile oferite de echipa de aici. Inca stai pe ganduri si vei mai cauta, poate online, recenzii despre acest loc. Sau dai fuga pe Facebook sa vezi ce activitate are salonul in cauza pe paginile de social media.

O astfel de practica este, sa spunem, una comuna. Adica multi fac asta, din incercarea de a gasi un loc potrivit pentru nevoile lor. Acum insa va fi mai usor de gasit un salon. Stailer este platforma care vine sa simplifice modul in care cautam saloane si ne programam la cele dorite. In cateva clipe sunt afisate acele saloane cu servicii de tuns barbati in Suceava sau din orasul ales – din  lista celor de 20 in total.

Stailer – iata ce este si cum te ajuta

Stailer este platforma accesibila oricui. Accesata, aceasta permite ca cei interesati de serviciile de hair and beauty sa isi gaseasca salonul dorit din orasul dorit. Concret, stabilind anumite detalii precum ora, data, orasul si tipul de serviciu, sunteti mai aproape de a gasi acel loc perfect pentru voi.

Cautarile in cadrul acestei platforme poate fi realizata si in functie de salon sau un stilist. Din cele 20 de orase disponibile sunt zeci de optiuni privind prestatorii de servicii de hair and beauty. Imediat dupa stabilirea unei programari confirmarea vine pe loc. Asta inseamna ca nu va mai fi necesar sa sunati pentru confirmari sau anulari de programari.

Stailer are si o aplicatie dedicata

Pentru ca s-a extins destul de mult in ultima vreme, pentru ca tendinta la ora actuala este de a utiliza smartphone-ul pentru mai toate task-urile zilnice, Stailer are acum si o aplicatie dedicata. Daca este necesar, citeste si acest articol pentru a intelege mai bine cum functioneaza.

Aplicatia este de asemenea gratuita, poate fi descarcata din Google Play, App Store sau App Gallery, dupa caz. Instalata in cateva secunde, poate chiar va logati prin intermediul contului activ pe Facebook. Astfel, veti avea la indemana, oricand, agenda aceasta virtuala cu programarile efectuate.

Schimbarea vine cu Stailer

Suntem reticenti la nou pentru ca uneori este greu sa schimbam modul in care ne-am obisnuit sa facem lucrurile. Insa o data cu modernismul iata ca digitalizarea este necesara. Daca ati experimentat vreodata ce inseamna sa va faceti programare online versus ce inseamna sa pierdeti vremea cautand un salon sau sunand de la unul la altul, atunci stiti sigur ca Stailer inseamna o schimbare benefica.

Pe scurt, este vorba de o maniera rapida, eficienta, dar si gratuita prin care toti cei interesati de serviciile de hair and beauty pot sa isi seteze o programare la un salon din oras. Vor face asta ori de cate ori isi doresc, fara sa fie conditionati in vreun fel. In plus, fiecare salon prezentat in cadrul platformei Stailer prezinta – cu maxima transparenta – costul serviciilor, durata acestora si au recenzii ale clientilor prezentate.

Merita incercat!

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *