Blogroll

Categorii

Arhive

Suntem atat de diferiti unul de celalalt: avem personalitati diferite, privim lucrurile in mod diferit, avem principii diferite, vieti diferite, opinii diferite si totusi privim uneori in aceeasi directie. Indiferent cat de diferiti am fi cu siguranta cu totii ravnim la anumite sentimente mai ales la sentimentul de fericire.

Ne dorim sa fim fericiti pentru ca asa cum consideram viata trebuie sa fie una cat mai fericita deoarece este extrem de scurta si trebuie sa ne bucuram de fiecare moemtn important din viata. Cheia fericirii, de cele mai multe ori este formata din lucruri marunte care se intampla si se fac la momente potrivite. Avem nevoie sa fim fericiti insa trebuie sa facem eforturi pentru asta.

Pentru ca observ in jur din ce in ce mai putini oameni fericiti, m-am gandit sa va pun la dispozitie cateva sfaturi pe care le ofera cercetatorii specialisti vis-s-vis de lucrurile care ne face fericti si despre care nici nu ne imaginam ca ne-ar putea face. Iata care sunt acestea:

Varsta

Cercetatorii demonstreaza ca persoanele sunt fericite la orice varsta si se bucura de orice detaliu care le poate imbunatati starea emotionala. In fapt, dupa trecerea timpului se pare ca cei mai multi dintre oameni sunt mai fericiti. Este dovedit stiintific faptul ca dupa ce inaintam in varsta, neuronii secreta mai multe „celule fericite” iar oamenii traiesc la intensitate mai mare fericirea. Asadat, imbatranirea este un motiv al fericirii.

Zambet fals

Ai auzit sau poate chiar cunosti oameni care rad atunci cand sunt foarte tristi. Ei fac acest lucru fie pentru a ascunde starea emotionala pe care o au sau pentru ca au observat faptul ca zambetul ii elibereaza de stres chiar daca o fac in mod fortat. Asadar, indiferent cat iti este de greu si cat esti de trist nu ezita sa zambesti deoarece acest lucru te va face de-a dreptul fericit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Sentimente de dragoste sau interes

mie dec. 30 , 2015
Traim intr-o lume foarte rea care nu doreste decat sa alerge dupa bani. Pana acum ne tot intrebam daca prietenii din jurul nostru sunt prieteni […]