A venit si 2015 si pentru ca toate femeile isi doresc sa fie in trend si sa iasa in evidenta prin frumusete, cu siguranta v-ar interesa sa aflati ca 2015 este anul blugilor.

Jeansii s-au purtat tot timpul doar ca in acest an se pare ca se pune un accent mai mare pe aceasta zona. Deja de mai mult timp, blugii au devenit cele mai populare haine din lume. Copii si adolescenti, tineri si persoane in varsta – blugi sunt purtati de toti, fara exceptie. Nu le vom canta blugilor ode, pentru ca avantajele sunt si asa evidente – probabil blugii, sunt cele mai practice haine, ei nu au nevoie de ingrijire deosebita, acestia sunt versatili si pot fi usor combinati cu orice, sunt vesnici si nu vor iesi niciodata din moda. Cineva are doar o pereche de blugi, care de mai multi ani sunt o parte integranta a stilului normcore, altii au zeci de blugi diferiti in garderoba si in fiecare sezon lista se completeaza si se actualizeaza cu modele noi si trendy. Astazi vom dedica un articol pentru cei care doresc sa stie ce fel de blugi de dama sunt la moda in primavara si vara anului 2015.

Daca cei din jur au impresia ca ati imbracat blugii iubitului dvs, inseamna ca ati facut totul corect. La moda sunt blugii boyfriend, modele largi cu talia joasa, décor haotic sub forma unor rupturi si decupaje. Pe parcursul ultimelor sezoane, blugii boyfriend cu incredere cuceresc tot mai multe garderobe feminine. Brandul Dsquared² nu inceteaza sa ne bucure cu tot mai multe variatii de astfel de blugi.

O noua tendinta a sezonului destul de interesanta sunt hainele din tipuri de materiale combinate. Astfel de blugi pentru femei sunt un must have al sezonului.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *