Nu ne dam seama insa se intampla de cele mai multe ori ca extremele sa se atraga. Aici vorbom despre cupluri si despre persoanele care fac parte din el. Exista diferite motive ca sa iti alegi o persoana total diferita fata de tine. Ce trebuie sa faci? De-a lungul vietii vei cunoaste o multime de persoane, atat in viata de zi cu zi cat si online. Daca ai noroc, vei avea parte de cateva relatii extraordinare, de-a dreptul memorabile si din care vei invata multe lucruri. O astfel de relatie este cea cu un partener complet diferit.

Fiecare comunica in felul sau si cu cat suntem mai diferiti, cu atat avem alte modalitati de exprimare, scrie elitedaily.com. De aceea e bine sa cauti o persoana cu o fire diametral opusa. De la ea vei invata sa iti impartasesti sentimentele in alte moduri decat ai facut-o pana acum si, in acest fel, sa iti imbogatesti abilitatile de comunicare.
O persoana diferita de tine te va ajuta sa vezi lumea cu alti ochi, sa devii mai empatic, mai deschis la opiniile si la nevoile celorlalti. Vei intelege lucrurile si din perspectiva diametral opusa si vei deveni mai bogat mental si spiritual. In plus, diversitatea va face conexiunea dintre voi si mai puternica.

Poti avea gusturi sau afinitati comune cu o multime de oameni. Dar e nevoie de mai mult decat atat pentru o relatie stransa, serioasa. Ca doi oameni diferiti ce sunteti e posibil sa nu va regasiti in pasiuni comune, dar faptul ca va admirati reciproc inseamna ca relatia nu este doar una de suprafata. Poate ca nu aveti aceleasi hobby-uri, dar cu toate acestea sunteti foarte compatibili din punct de vedere sexual.
Asadar, aceste lucruri sunt foarte importante si te pot face sa realizezi ca sunteti unul pentru celalalt.

 

 

De admin

Un comentariu la „Atractie intre extreme”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *