Blogroll

Categorii

Arhive

Este deja toamna si se simte o oarecare schimbare fizica a oamenilor. de fapt, as crede ca toti oamenii simt aceste simptome ale asteniei de toamna. Se refera la o stare de oboseala, de stres, agitatie, insomnii si alte lucruri care nu ne dau voie sa ne desfasuram activitatile in mod corespunzator.

Totusi, simptomul cel mai greu de suportat pentru majoritatea oamenilor este lipsa somnului si faptul ca incep sa intampine dificultati atunci cand incearca sa adoarma.

Cercetatorii au descoperit ca toate aceste stari anormale se datoreaza faptului ca toamna cantitatea de lumina naturala de care ne bucuram pe parcursul zilei incepe sa scada. Acest fenomen provoaca schimbari la nivel hormonal si in final, daca nu ii acordam destula atentie, depresie. Daca doresti sa stii mai multe despre astenia de toamna si cum poti scapa de ea, citeste in continuare.

Sigur ca nu este deloc placut sa trecem prin aceasta astenie insa face parte din viata noastra si nu avem cum sa o evitam.

Anotimpul toamna, la fel ca toate celelalte anotimpuri si la fel ca orice alte evenimente, fac parte din viata noastra si nu avem cum sa ne lipsim de ele.

In mod cert, trebuie sa gasim modalitatile pentru a depasi aceasta situatie neplacuta.

Este foarte important, ca indiferent de perioada in care te afli sa reusesti sa iti mentii ordinea activitatilor pe care le aveai si in restul timpului.

Vei avea tendinta de a mai schimba din ritualuri insa este important sa iti mai pastrezi din obiceiuri. Simplul fapt ca treci de la activitatile zilnice la alte activitati te va face sa te simti mult mai prost si sa simti astenia de toamna mai puternic decat de obicei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Impotenta. Afla care sunt semnele ei

lun nov. 10 , 2014
Indiferent ce oameni vom intreba, cu siguranta fiecare dintre ei vor spune ca familia este cea mai importanta si ca mai devreme sau mai tarziu […]