Apple production line
Apple production line

Este interesant de stiut ca in ziua de astazi Windows este cel mai folosit sistem de operare din lume. Acest lucru nu pare a se schimba tare curand asa ca nu ar trebui sa fim mirati de faptul ca aproximativ 7 din 10 calculatoare din lume folosesc o versiune a sistemului de operare Microsoft Windows. Cea mai folosita versiune a sistemului de operare este Windows XP, versiune care are foarte multi sustinatori in lume. Windows Xp este un sitem de operare care continua sa refuze sa moara. Este un lucru de inteles, avand in vedere faptul ca in majoritatea fabricilor si companiilor din lume acesta este sistemul de operare folosit.

Chiar daca Windows detina cota de piata in mod autoritar cand vine vorba de sistemele de operare, cei de la Apple par a fi destul de increzatori si destul de mandri cu produsele lor din gama Mac si sistemul lor propriu de operare Mac OS. Este un razboi greu de inchipuit avand in vedere cotele de piata aflate la poli opusi de companii.

Totusi chiar daca Windows este unul din cele mai folosite sisteme de operare din lume este destul de greu de crezut ca l-ai gasi si intr-o fabrica Apple. Da ai auzit bine, cel putin o fabrica Apple mai ales cea din Austin, Texas, unde se produce Mac Pro-ul foloseste sitemul de operare de la Microsoft in procesul de productie.

Este destul de rusinos, mai ales pentru cei de la Apple, sa fie vazuti intr-o astfel de situatie. In cadrul unei vizite la fabrica din Texas, Tim Cook a fost intr-o fotografie in care acesta purta o discutie cu unul din munitorii de pe linia de productie Mac Pro. In fotografie se observa cum pe monitoarele aflate in fata muncitorilor ruleaza sistemul de operare Microsoft Windows, mai exact Microsoft Windows XP.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *