Alimentatia joaca un rol foarte important pentru fiecare dintre noi si din acest motiv trebuie sa avem foarte mare grija la ceea ce consumam. Se intampla de foarte multe ori sa facem greseli de alimentatie si sa nu ne dam seama ca aceste lucruri pot avea urmari foarte grave asupra organismului nostru.

Se intampla de foarte multe oi sa fim obosititi, sa nu avem chef de nimic si sa nu ne simtim in stare sa facem anumite lucruri insa  nu realizam ca toate aceste lucruri sunt datorate de alimentatia nepotrivita. Daca nu ne alimentam corespunzator, cel mai sigur vom avea probleme de sanatate. Iata ce ar trebui sa consumi daca vrei sa ai un organism sanatos:

Alimente fortificate

Oamenii de stiinta au descoperit foarte multe beneficii in omega 3 si din acest motiv trebue sa consumati cat mai multe alimente fortificate precum lactatele, cerealele integrale, batoanele, painea sau ouale.

Fructe oleaginoase

Probabil ca stiti cu totii ca fructele oleaginoase sunt foarte sanatoase si ca pot fi adevarate comori de sanatate. Nucile, alunile, semnintele de dovleac, de floarea soarelui, susanul sau altele pot face adevarate minuni pentru sanatatea dumneavoastra, asa ca trebuie sa le consumati.

De asemenea, nu uitati ca cele mai sanatoase sunt cele neprelucrate sau nemodificate din punct de vedere genetic. Mai mult, aceste fructe sunt destul de bogate caloric asa ca trebuie sa fie consumate in mod moderat.

Avocado

Despre avocado probabil stiti ca este foarte benefic pentru sanatate si ca poate face adevarate minuni pentru dvs si pentru modul in care aratati. Este foarte important sa il consumati tot in cantitati moderate. Acest fruct este delicios si mai mult, este foarte bun pentru sanatatea ta.

 

 

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *