Blogroll

Categorii

Arhive

In ziua de astazi oamenii vaneaza foarte mult fericirea si banii. Exista acel lucru care este mai vanat decat oricare altul deoarece oamenii care au parte de iubire considera ca pot castiga mai usor bani si fericire daca iubesc. Esti implicata intr-o relatie insa nu stiii exact care este viitorul ei si nici macar nu ai cum sa afli. Este normal sa fie asa, daca ai sti tot ce urmeaza care ar mai fi satisfactia vietii? Cand ne implicam intr-o relatie ne gandim la faptul ca aceasta va dura si ca ne vom intelege foarte bine cu persoana de langa noi. Nu avem de unde sa stim daca relatia va dura sau nu insa de vreme ce trece timpul putem sa ne dam seama daca ne intelegem cu persoana de langa noi si daca ne dorim un viitor alaturi de ea. Iata cateva lucruri care iti vor spune daca vei ramane sau nu cu el intreaga viata:

In primul rand compatibilitatea dintre voi are legatura cu ceea ce simtiti fiecare dintre voi. Daca simti ca el este fericirea ta iar el simte acelasi lucru inseamna ca sunteti pe drumul cel bun. In cazul in care el face anumite lucruri pentru tine, lucruri care nu ii fac placere neaparat insa tine sa le faca pentru ca stie ca asa ti-ai place tie sa fie lucrurile. Daca se intampla aceste lucruri iar tu simti acelasi lucru pentru el este foarte bine.

Daca la finalul unei zile dificile astepti sa ajungi acasa sa te arunci in bratele lui ca sa te intelega inseamna ca el este ceea ce ti-ai dorit tu. Sotul perfect pentru tine va sti sa echilibreze situatiile si sa te consoleze atunci cand vede ca esti slabita de puteri. El te va ajuta sa faci lucrurile astfel incat sa va fie bine amandurora si sa te simti cat mai bine in prezenta lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Frumusetea japonezelor

joi aug. 21 , 2014
Japonezele sunt considerate niste femei foarte frumoase pentru ca stiu sa se mentina si sa arate foarte bine indiferent de varsta pe care o au. […]