Blogroll

Categorii

Arhive

Se intampla deseori sa ne enervam si sa facem diferite lucruri care ne afecteaza pe noi ca si oameni. In momentul in care suntem nervosi luam diferite atitudini si reactii pe care le regretam mai devreme sau mai tarziu. Din acest motiv, este extrem de important sa facem astfel incat sa ne controlam si sa nu avem reactii care sa ne afecteze ca si persoane.

In cazul in care nu stiti cum sa va stapaniti in momentul in care sunteti extrem de nervos, iata cateva lucruri care te vor ajuta sa scapi de nervi in doar cateva secunde:

In primul rand, in momentul in care simti ca esti mult prea stresat trebuie sa faci astfel incat sa respiri astfel incat acest lucru sa te relaxeze. Cand simti ca esti mult prea stresat si ca esti pe punctul de a izbuti trebuie sa faci astfel incat sa te destresezi. Cea mai buna metoda este sa incepi sa respiri aer foarte adanc. Te ve simti cu siguranta mult mai bine daca vei respira adanc.

De asemenea, in momentul in care esti capabil sa faci o prostie sau sa arunci niste cuvinte nepotrivite din cauza nervilor, trebuie sa stii ca zametul te poate ajuta, de asemenea sa scapi de aceasta problema. Ceea ce trebuie sa faci este sa incepi sa zaresti de cate ori simti nevoia sau ai prilejul sa faci asta. Asadar, te vei simti mult mai bine si vei reusi sa invingi starea de nervi si de agitatie care te domina. Zambetul relaxeaza sute de muschi asa ca te va ajuta sa elimini stresul si tensiunea din corpul tau.

De asemenea, in momentul in care simti ca nu mai poti si ca esti mult prea stresat trebuie sa faci astfel incat sa te hidratezi cat mai mult. Creierul are nevoie de foarte multa apa, mai ales ca mai mult de 75% din compozitia lui este apoa. Cand te simti prea stresat trebuie sa vei un pahar de apa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Depasirea obstacolelor cu vointa

vin mart. 13 , 2015
Voltaire spune la un moment dat ca optimismul este furia de a sustine ca totul este bine, cand de fapt merge rau. Pornind de la […]