Blogroll

Categorii

Arhive

Fiecare dintre noi ne iubim copii si suntem in stare de orice pentru a le oferi ceea ce este mai bun. Ne dorim sa dea dovada de o crestere buna, educatie si de cat mai multe calitati. Ne dorim ca micutul nostru sa fie o persoana de incredere, responsabila care sa stie ceea ce vrea de la viata in orice moment.

Ne dorim ca micutul nostru sa invete bine la scoala pentru ca stim si pentru ca si noi la randul nostru am fost invatati ca prin intermediul cartii si a invatatului ne putem cladi un viitor stralucit. Sigur ca le dorim ceea ce este mai bun insa acest lucru depinde si de copil si nu doar de cresterea sau de educatia pe care i-o oferim noi.

Copilul este persoana cea mai importanta din viata noastra si din acest motiv ii acordam toata atentia incercand sa il indrumam spre ceea ce este mai bun. Asa se face ca cei mai multi dintre noi ajungem sa facem greseli de educatie tocmai din cauza faptului ca exageram cu diferite lucruri sau alinturi.

Conform unor studii recente se pare ca excesul de atentie nu ii fce deloc bine copilului. In ciuda faptului ca ne dorim sa il incurajam, ca il ocnsideram cel mai frumos si cel mai destept nu trebuie sa ii inducem micutului acest lucru. In orice caz trebuie sa fim foarte atenti la acest lucru pentru ca in incercarea de a ne incuraja copilul ajungem sa facem foarte multe greseli care ii dauneaza in momentul in care ajunge la maturitate. Ei bine, este foarte important sa ii acordam copilului incredere de sine, sa il incurajam atunci cand este nevoie insa sa nu exageram pentru ca el sa nu devina la maturitate o persoana narcisista.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Efectele consumului de Coca-Cola

mar mart. 17 , 2015
Coca-Cola este cea mai consumata bautura racoritoare carbogazoasa din intreaga lume, dar multi dintre noi nu stim care ar fi efectele consumului asupra propriului organism si […]