Studentii nu duc o viata foarte frumoasa avand in vedere ca banii de buzunar nu sunt tot timpul de ajuns. De fapt, viata de student necesita anumite cheltuieli si din acest motiv este destul de greu ca unii sa se mentina pe o linie de plutire.

In cazul in care te intrebi ce ar trebui sa faci pentru a avea o afacere de succes inca de pe timpul facultatii, iata ce ai putea sa faci:

Unele din cele mai cunoscute si mai profitabile afaceri au fost lansate de studenti: Microsoft, Dell, Apple. Chiar daca nu intentionezi sa devii urmatorul Bill Gates, si vrei doar sa iti completezi veniturile desfasurand o activitate antreprenoriala, ai nevoie de o idee clara, un plan de afaceri si multa perseverenta.

In orice clasa exista un student care pare mai avansat decat colegii lui si mai documentat pe tema respectiva, asa ca daca asta esti tu, nu exista nici un motiv pentru care nu ai folosi acest avantaj pentru a face din asta o afacere. Aceasta activitate nu necesita nici un fel de investitie, iti va aduce si bani si te va face si mai popular in randul colegilor tai. Banii castigati astfel ii poti investi ulterior intr-o alta afacere.

Pentru a te promova poti utiliza recomandarile colegilor tai, poti pune anunturi in caminele unde locuiesc studenti de la facultatile care studiaza materia/materiile pe care intentionezi sa oferi tu meditatii, iti poti face niste pliante pe care sa le lasi in biblioteca sau un salile de cursuri.

Avand in vedere ca aproape orice student detine un computer sau un laptop si nu toti sunt absolventi de informatica sau detin cunostinte tehnice, baza de clienti este destul de mare.

Asadar, vei putea sa ai propria afacere din care sa castigi niste bani in plus de pe timpul facultatii. Astfel, vei avea mai multi bani si te vei simti mult mai bine.

 

 

De admin

Un comentariu la „Afaceri pentru studenti”
  1. Afaceri pentru studenti din Romania ? Cam greu , la noi in tara asta mare si furmoasa nimic nu se mai poate realiza daca nu ai bani de la bunici , parinti etc .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *