Blogroll

Categorii

Arhive

Accesoriile pentru par te ajuta in multe situatii problematice, mai ales pentru parul tau. Atunci cand nu ai parul proaspat spalat, sau este abia spalat si nu sta cum vrei tu sa stea, poti alege dintr-o fama variata de podoabe capilare pentru a te accesoriza. O palarie, o sapca, o bentita, o panglica draguta sau pur si simplu un cleste de par sau un eleastic te pot scoate din incurcatura si pot garanta pentru un look reusit.

Chiar si atunci cand nu alegi doar sa-ti ascunzi parul, sau sa-l domolesti, poti folosi un accesoriu pentru par sa-ti incununezi o coafura reusita pentru a-ti da un plus de stralucire, mister sau nonconformism. Atat pentru fetite, cat si pentru tinere si doamne, accesoriile pentru par se regasesc intr-un numar considerabil si in game foarte variate, de la diferiti producatori autothtoni sau internationali. De asemenea poti alege sa-ti cumperi ceva on-line sau din magazinele din apropierea locatiei tale.

Agrafe si elastice de par

Agrafele si clamele pot ajuta la strangerea parului in situatii neprevazute, ca vremea neprielnica sau in vazul in care nu ai chef sa-l lasi liber, pe spate. Iti poti face o coada de cal, un curly-hairstyle-with-accessoriescoc simplu sau mai elegant si poti prinde toate suvitele rebele laolalta. 

Bentite si panglici

Bentitele si panglicile pentru par pot fi utilizate in cazul in care ai parul lasat liber, insa nu vrei sa-ti vina in fata sau vrei sa tii un breton in frau. Pe langa momentele in care iti pui o bentita  atunci cand esti prin casa pentru a-ti strange oarecum parul, o mai poti  folosi si pentru a-ti arata personalitatea, penttru a iesi in evidenta si pentru a fi in centrul atentiei intr-o zi mai speciala.

Bandane si palarii

Bandanele si palariile sunt un tip de accesoriu capilar des folosit si cumparat, si de asemenea regasit intr-o gama foarte variata de culori, modele si materiale. Acestea pot fi utilizate atunci cand de exemplu esti in vacanta la mare si vrei sa intri in apa, dar nu ai vrea sa-ti uzi parul. O alta situatie in care poti folosi o bandana este pe perioada verii atunci cand este foarte cald si nu vrei sa-ti fie si mai cald cu parul lasat liber pe spate, mai ales cand acesta este si de o dimensiune considerabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Protectie in caz de cutremur

Dum mart. 15 , 2015
Tot mai multe cutremure au declansat adevarate dezastre in Romania. Sute de oameni au ramas fara acoperisuri deasupra capetelor, fara bunurile agonisite intr-o viata, uneori […]