Blogroll

Categorii

Arhive

Nu toate activitatile pe care le intreprindem sunt legale, nu toate legile sunt scrise pentru a fi urmate si nu fiecare gand de al nostru este cat se poate de corect. Uneori ne gandim mai mult la nevoile noastre decat la respectarea regulilor si a legilor, iar in cele mai multe cazuri ajungem sa ne dorim un ajutor, cineva care ne poate salva dintr-o situatie in perfecta legalitate.

Sursa: jandjlaw.com

Cele mai cunoscute 9 situatii in care ai nevoie de un avocat

 1. Un divort complicat sau „obraznic”. Atunci cand cuplurile decid ca este mai bine sa o ia pe cai separate, nu necesita realmente un avocat de divort. Insa, in unele cazuri, sunt probleme in ceea ce privesc proprietatile locuibile, investitiile, economiile, suportul material, precum si custodia copiilor.
  Sursa: www.michaeljcrawfordlaw.com

  Termenii unei intelegeri amiabile sunt de regula rezolvate de catre un avocat al divorturilor, care obtine cele mai bune avantaje pentru fiecare partener in parte, incat fiecare sa isi poata continua viata in perfecta legalitate.

 2. O discriminare terifianta la locul de munca. Acest aspect implica un avocat preocupat de dreptul civil, care poate lua forma avocatului federal sau cel de stat. Doar un astfel de avocat poate sa obtina succesul unei reprezentante in instanta in cazul unei discriminari la locul de munca sau in oricare alt mediu social.

  Sursa: www.discriminationattorney.com
 3. Pierderea unei afaceri aduce si prejudicii partenerului. In cazul in care cineva este dat in judecata de catre compania la care lucreaza sau pentru modul in care afacerea este rau condusa se poate apela la un avocat de corporatii, care rezolva tot soiul de probleme. Cele mai multe cazuri de acest tip sunt solutionate in afara instantei, insa este nevoie de un bun negociator care sa fie de partea ta.

  Sursa: www.amentlegal.com
 4. Posesie de droguri. Inculpatii care si-au angajat un avocat legal indeplinesc mai bine cerintele decat cei care primesc un avocat din oficiu. Un avocat din oficiu este suprasolicitat, mai ales in partea de recunoastere a vinovatiei, comparativ cu un avocat privat, care poate elimina acuzatiile de posesie de droguri.
 5. Un accident de masina rezultat cu injurii. Daca ai fost implicat intr-un accident de masina si nu a fost vina ta, insa masina a fost lovita, atunci ai tot dreptul de a cere un avocat incat sa iti recuperezi prejudiciile. Plangerile tale vor fi reprezentate in instanta astfel incat este normal sa iti recuperezi datoriile, care iti permit repararea masinii.

  Sursa: www.toputahpersonalinjurylawyer.com
 6. Acuzatii de criminalitate. Oamenii se confrunta adesea cu cazuri de acuzatii de criminalitate, fie ca este vorba de un accident pe trecerea de pietoni, de unul de lovire corporala sau de oricare alta fapta penala savarsita cu intentie. Un avocat poate remedia aceste situatii si poate oferi protectie legala in cazul in care un drept civil este incarcat sau poate dovedi vinovatia in cazul in care este necesar.

  Sursa: heatherabe.org
 7. Testamente si dorinte de mostenire. Poate ca te afli in cautarea unei solutii incat sa obtii bunurile familiei, iar rezolvarea problemelor legale poate fi un pas greu si anevoios. Aici ai nevoie de un avocat al familiei, preponderent cu aplicabilitate in testamente si mosteniri. Trebuie analizata situatia, explicata avocatului care va gasi cea mai buna cale de a prezenta in instanta situatia familiala a intregii generatii.

  Sursa: www.bch.org.uk
 8. Dezvoltari de afaceri. Fie ca ai fost parasit de partener, fie ca optezi pentru o afiliere la o corporatie mai mare, trebuie sa indeplinesti cerintele legale. Ai nevoie de un avocat al legii care sa iti protejeze interesele, si, trebuie sa stii ca doar un avocat specializat pe corporatii si afaceri poate sa iti asigure aceste lucruri.

  Sursa: thestartupgarage.com
 9. Conducere sub influenta alcoolului. Aici cu siguranta ai nevoie de un avocat cu experienta care sa te scape de acuzatii sau sa obtina cea mai buna conciliere, incat sa nu faci nicio zi de inchisoare, dar sa indeplinesti orele de munca in folosul comunitatii.Un bun avocat iti poate obtine diminuari de la pedeapsa initiala, poate obtine un pogram de plata pentru remedierea defectiunilor in cazul unui accident sau iti poate obtine cea mai buna aparare in cazul in care condusul sub influenta alcoolului a avut efecte mai grave asupra ta si a altor participanti la trafic.
  conducere sub influenta alcoolului

Pentru oricare din situatiile de mai sus poti sa apelezi cu incredere la un avocat Bucuresti, incat dosarul tau sa fie complet si corect in cazul uneia dintre cele mai recunoscute situatii. Apeland la un avocat cu experienta din Bucuresti iti asiguri stabilitatea numelui, beneficiezi de garantiile dreptului de aparare si de legislatia in vigoare.

Sursa: www.webdevelopmentbay.com

De regula un avocat nu doar din Bucuresti se pliaza pe ceea ce solicita clientul, insa este caracterizat in primul rand se seriozitate, respectarea legii, oferirea de sprijin clientilor, asumarea responsabilitatii pentru fiecare client, dar si apararea intereselor legale ale fiecarei parti implicate intr-un proces civil, penal, social sau de oricare alta natura.

 

Blogger: Ankez

Un comentariu la „9 situatii concrete in care ai nevoie de un avocat. Citeste care sunt acestea

 1. Mai bine sa nu ajungi sa fii nevoit sa apelezi la un avocat. Dar, daca trebuie, trebuie. Doar nu e indicat nici sa ramai fara reprezentare in instanta, sau cu un avocat alocat din oficiu care sa isi dea prea putin interes…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul următor

Cel mai potrivit angajator care iti poate aduce situatia financiara dorita este Manequeen

mie feb. 17 , 2016
Daca te afli intr-o situatie mai dificila si jobul nu iti mai ofera satisfacerea de care ai nevoie, atunci nu este jobul potrivit pentru tine. […]
Manequeen