Barbatii care trebuie sa fie evitati

Foarte multe femei au suferit foarte mult din dragoste si acum le este foarte teama sa se mai implice intr-o anumita relatie. Sigur ca din fiecare experienta suntem datori sa invatam cate ceva.

Sigur ca vom reusi sa ivatam ceva din greseli dupa ce vom avea o anumita maturitate si o anumita experienta. De foarte multe ori nu stim ce trebuie sa facem, mai ales dupa ce am iesit dintr-o relatie pe care noi o credeam serioasa insa finalul ei nu a fost deloc placut.

In primul rand, principala regula atunci cand ne implicam intr-o relatie este sa nu ne facem iluzii pentru a nu suferi deziluzii. Asadar, daca nu stii ce alegere sa faci pentru ca iti este foarte teama sa nu repeti greselile pe care deja le-ai mai facut, iata cvateva tipologii de barbati pe care trebuie sa ii eviti cu desavarsire:

Burlacul

Vorbim depsre acel barbat care arata foarte bine, este matur, are deja o varsta, le stie pe toate, stie cum sa se comporte si ce trebuie sa faca insa nu si-a gasit inca sufletul pereche asa cum chiar el spune si iti da de inteles ca inca nu s-a gasit o persoana potrivita dar spera sa fii tu aceea. Ei bine, nu te lasa sedusa de acest barbat deoarece are deja o eperienta si stie foarte bine ce trebuie sa iti spuna.

Zgarcitul

Acum vorbesc despre o anumita tipologie de barbati care te invita in oras si de fiecare data platiti nemteste nota de plata pentru ca lui asa i se pare normal. De asemenea, nu iese in oras cu masina lui pentru ca iesiti cu a ta tot timpul si spune despre a lui ca este tot timpul in service.

In plus, de fiecare data se uita doar la preturile de la meniu si niciodata la produs. Ei bine, nu cred ca iti doresti un astfel de barbat pentur tine mai ales pentru viitorul tau.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *